Kies voor ribbekes à volonté

Moor than koffie - ribbekesBent u een echte liefhebber van ribbekes? In Retie zijn die van Moor than koffie niet te versmaden. Elke laatste vrijdag van de maand kunt u best een langskomen, want dan zijn er ribbekes à volonté. Dat slaat toch niemand af?

Geef uw reservatie door

Het gaat om huisgemarineerde ribben, die bereid worden met verschillende sausjes, een slaatje en country potatoes: een perfecte combinatie. Daarbij wordt gekozen voor de beste vleeskwaliteit: onze eerdere klanten kunnen hiervan getuigen.

Er is natuurlijk ook de takeaway van 17 tot 20.30 uur, waarbij anderhalve sparerib te verkrijgen is aan amper 20 euro. Reserveren kan tot de laatste woensdag van de maand om 12 uur. En bestellen kan via deze link. Geef bij opmerkingen de boodschap "Ribbekes" in.

Vraag bijkomende informatie

Bij afhaling gaat de betaling van de ribbekes bij voorkeur uit naar Bancontact. Als u graag nog wat bijkomende informatie wilt over de bereiding van deze lekkernij, dan kunt u bistro Moor than koffie in Retie natuurlijk steeds contacteren. Wij antwoorden u met de glimlach.

Geef bij opmerkingen de boodschap "Ribbekes" in.